Redakce Finance.cz vám přeje krásné Vánoce

23.12.2023 | , Finance.cz
Spotřebitel


Vánoční svátky i Nový rok jsou za dveřmi. Možná už máte na stole nachystané cukroví, v pokoji nazdobený stromeček nebo se chystáte na poslední chvíli ještě nakupovat vánoční dárky.

Přejeme čtenářům klidné prožití vánočních svátků a šťastné nakročení do nového roku, ve kterém Finance.cz budou opět s vámi a připravené vám pomoci v jakékoli životní situaci.

redakce Finance.cz


Praktické informace, které se vám můžou hodit

  • Velké obchody s prodejní plochou nad 200 metrů čtverečních musí podle zákona na vánoční svátky zavřít. Poslední nákupy můžete udělat v neděli dopoledne 24. prosince, nejpozději ve 12:00 obchody zavřou a znovu otevřou až ve středu 27. prosince. Výjimku mají čerpací stanice, lékárny a obchody na letištích, nádražích a ve zdravotnických zařízeních. 
  • Velké obchody budou mít také zavřeno na Nový rok, v pondělí 1. ledna 2024.
  • Jak mají volno děti školou povinné.
  • Pokud chodíte do práce a nevzali jste si dovolenou, čeká vás po vánočních svátcích pracovní den ve středu 27. prosince. Děti mají volno od soboty 23. prosince a do školy se vracejí až ve středu 3. ledna 2024.
  • Po Vánocích a Novém roce nás pak další volno bude čekat až na Velikonoce, které příští rok budou na přelomu března a dubna (Velký pátek připadá na 29. března 2024).

Finance.cz přejí pod stromeček mnoho štěstí, a nejen toho finančního!

Vánoce

Zdroj: Shutterstock

Štítky:

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 4.5
Hlasováno: 19 krát

Články ze sekce: Spotřebitel