Poradíme, kdy se vyplatí investovat do matrace na míru

30.01.2024 | , VyspimeSe
Komerční sdělení


Kvalitní spánek je základ a správná matrace hraje v tomto klíčovou roli. Je důležité si uvědomit, že každý má jiné potřeby – co jednomu vyhovuje, může být pro druhého nepříjemné. Řešením může být matrace šitá přímo na míru. Ale kdy je taková investice opravdu výhodná a kde vám vyrobí matraci podle vašich představ?

Zdroj: freepik

Co obyčejně zvážit při výběru matrace?

  • Počet spících osob v posteli. Pokud spíte s partnerem a máte rozdílné preference, zvažte spíše dvě samostatné matrace pro maximální pohodlí obou.
  • Rozměry matrace: Mějte na paměti, že matrace by měla být dostatečně dlouhá a široká, aby vám poskytla pohodlí, a měla by mít nosnost o něco vyšší než vaše hmotnost.
  • Přizpůsobte si tuhost matrace. Vybírat můžete z několika stupňů tvrdosti – od měkkých až po ty nejtvrdší. Běžně se setkáte s pěti stupni tuhosti (tvrdosti) matrace. 
  • Máte zdravotní problémy se zády, krční páteří, s klouby nebo trpíte na alergie? Zvažte nákup zdravotní matrace, nebo matrace vhodné pro alergiky.
  • V jaké poloze nejčastěji spíte? Uvažujte o své oblíbené spánkové pozici při výběru matrace, protože to může ovlivnit váš celkový komfort.

Zdroj: freepik

Proč zvolit matraci na míru?

V sázce je především vaše pohodlí. Matrace zhotovená na míru dokáže splnit vaše specifické požadavky, které standardní matrace nemusí - ať už je to preferovaný materiál, tvrdost, nosnost, rozměry či volba potahu. 

Dokonalé přizpůsobení vaší posteli. Matrace na míru dokonale padne do vaší postele. Dvojnásobně to platí, pokud máte atypický rozměr, nebo postel dělanou na míru. 

Matrace, která skvěle padne do vaší postele, vám zajistí harmonii v interiéru ložnice, nic nebude vyčnívat, nikde nebudou mezery, prostě vše na svém místě. Pozor si dejte na velikost prostěradla, běžné rozměry nemusí pasovat na atypickou matraci, proto je vybírejte pečlivě. 

Pokud hledáte matraci do auta, do karavanu, nebo do jiného prostoru, který vyžaduje specifické rozměry, tak doporučujeme zhotovení matrace na míru. Vyspíte se tak kvalitně i na cestách a nebudete dělat kompromisy s matrací, která vám nevyhovuje.

Kde pořídit matraci na míru? 

Službu, která vám zajistí matraci na míru často poskytují specializované prodejny postelí, matrací a roštů. V některých případech je potřeba se dotázat, zda něco takového poskytují, ale např. tady svým zákazníkům službu matrace na míru přímo nabízí. Stačí vyplnit krátký formulář a vše podstatné s vámi doladí. Stejně tak když  si chcete pořídit postel či rošt na míru. Postele na míru objednáte zde a rošty na mírů naopak na této stránce

Pak už si stačí užít kvalitní a nerušený spánek na perfektně přizpůsobené matraci dle vašich preferencí.


 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení