Nové hypoteční speciality podle vaší chuti!

20.03.2006 | , Hypoteční banka
Komerční sdělení


Neúčelovou část hypotéky si nyní můžete vzít i k hypotéce na družstevní bydlení či k úvěru do 100 % hodnoty nemovitosti! S účelovou hypotékou na bydlení tak získáte i peníze, které můžete použít na cokoli. A to za stejně nízkou úrokovou sazbu!

NOVINKY V HYPOTÉKÁCH A KOMBINACÍCH
Mezi řadou novinek pro neúčelovou část hypotéky, které teď Hypoteční banka svým klientům nabízí je například i to, že vám banka prostě půjčí více, než čekáte! Také hypoteční úvěr na družstevní bydlení je už možné získat až do 100 % hodnoty zastavené nemovitosti! Dají se kombinovat i úvěry se životním pojištěním nebo stavebním spořením a pro cizince je připravena hypotéka až do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti. Dříve byl maximální limit 70 %.

Stejně jako většina lidí si jídlo na talíři přisolí nebo okoření podle své chuti, mohou si i klienti Hypoteční banky „vyladit“ úvěr podle svých možností a představ. Umožňují jim to stovky variant a kombinací nabízených hypoték. Teď k nim přibyly další. Hypotéku na družstevní bydlení je od února letošního roku možné kombinovat i se životním pojištěním a stavebním spořením a stejně tak si lze k této hypotéce vzít neúčelovou část. Také k hypotečnímu úvěru do 100 % hodnoty nemovitosti si mohou klienti nově sjednat neúčelovou část, a to až do výše 20 % účelové hypotéky. U úvěrů od 85 do 100 % hodnoty je její výše omezena pouze hranicí 300 000 Kč, u ostatních typů hypoték maximální výše neúčelové části není určena.

hrnce_clanek.jpg

NEÚČELOVÁ ČÁST …ANEB O HYPOTÉCE NA COKOLI
Na hypotéku dnes klidně můžete mít dům, byt, ale i finanční hotovost, aniž byste museli zdůvodňovat, na co ji potřebujete. Máte v podstatě dvě možnosti: kombinaci standardní hypotéky s neúčelovou částí, nebo samostatnou americkou hypotéku. První typ je pro vás vhodný, pokud si chcete vzít zároveň úvěr na bydlení.
S kombinací standardní hypotéky a neúčelové části  pak totiž s úvěrem na investici do nemovitosti získáte za stejně nízký úrok také peníze v „hotovosti“, které můžete použít na cokoliv. A ke všemu - neúčelovou část je možné předčasně kdykoliv bez sankcí splatit!
 
Naproti tomu - Americká hypotéka je v podstatě spotřebitelský úvěr s tím rozdílem, že je krytý zástavním právem k nemovitosti. Oproti spotřebitelskému typu úvěru má ale řadu předností: finance získáte rychle, s podstatně nižší úrokovou sazbou, delší dobou splatnosti a půjčit si můžete více peněz. Také tento úvěr lze částečně nebo úplně splatit kdykoliv bez poplatků!

Více informací a hypoteční kalkulačku naleznete na www.hypotecnibanka.cz

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení