Romantické bydlení v řadových domech

10.04.2006 | , Skanska
Komerční sdělení


Láká Vás bydlení v rodinném domku, ale nechcete se vzdát městského komfortu? Toužíte po moderním bydlení v klidném prostředí, ale v přímém dosahu veškerých služeb? Pokud jste dvakrát odpověděli ano, čtěte dál.

Na jaře letošního roku zahájila společnost Skanska výstavbu 31 řadových rodinných domů v Praze – Uhříněvsi, mezi ulicemi v Kuťatech a Přátelství. Již v létě roku 2007 se budou noví majitelé moci nastěhovat do některého ze tří typů domků s dispozicemi 4+kk až 5+kk o rozloze 104, 116 nebo 124 čtverečních metrů. V jedné řadě bude stát maximálně devět domů.

Uli__n__.jpg
 Všechny domy budou dvoupodlažní a kromě typu A budou mít předsunutou garáž, která představuje zajímavý architektonický prvek, u některých typů bude její střecha zároveň sloužit jako prostorná terasa přístupná z ložnice nebo chodby. Domy svým designem přirozeně navazují na stávající zástavbu a v jejich okolí jsou plánovány rozsáhlé parkové úpravy.

Ze_zahrady.jpg
 Cena nových domů včetně pozemku začíná na 3,7 milionu korun bez DPH. Realitní kancelář Skanska Vám pro koupi nabízí jednak výhodné financování prostřednictvím Hypotéky Skanska a její Klientské centrum poskytuje nepřeberné množství klientských změn včetně služeb bytového architekta. Více informací naleznete na adrese www.skanskareality.cz.

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení