TEXT-Ziegler převezme 1.května řízení ekonomiky AAA Auto (OPAK.)

08.02.2008 | , Reuters
Zpravodajství ČTK


Následující text je plným zněním zprávy autobazaru AAA Auto<AAAAsp...

...PR>:

"Kamil Ziegler, úspěšný manažer s mnoha zkušenostmi především ve finančním sektoru, se s platností od 1.května stane členem vrcholového managementu skupiny AAA AUTO, přičemž převezme řízení nově vytvářené ekonomické divize a některé další významné řídicí pravomoci v rámci společnosti.

'Těší nás, že Kamil Ziegler zásadně posílí nejen strategii řízení a kontrolu celé oblasti financí, ale také kontroly a snižování nákladů v období, jemuž předcházela historicky nejsilnější expanze naší skupiny,' prohlásil generální ředitel a zakladatel AAA AUTO Anthony James Denny. 'Pod jím řízenou ekonomickou divizi bude nově spadat oblast financí, vztahů s investory, analýza a rozvoj obchodu, mergers & acquisitions a centrální nákup,' dodal Anthony Denny.

'V příchodu výrazné manažerské osobnosti Kamila Zieglera vidím jednoznačně další příležitost k posílení procesu odpovědné korporátní správy AAA AUTO,' zdůraznil Vratislav Kulhánek, předseda správní rady AAA Auto Group N.V., v Nizozemsku registrované mateřské společnosti skupiny AAA AUTO.

'Těším se na novou výzvu v rychle expandující skupině AAA AUTO zejména s ohledem na významné možnosti postupného zvyšování hodnoty společnosti pro akcionáře,' prohlásil Kamil Ziegler."

[PRAHA/Reuters/Finance.cz]

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK