TEXT-NWR oznamuje plné uplatnění opce navýšení

09.05.2008 | , Reuters
Zpravodajství ČTK


Následuje plné znění páteční tiskové zprávy společnosti New World Resources (NRW) <NWRSsp.PR> <NWRW.L> o plném uplatnění opce...

...navýšení:

"Společnost New World Resources (dále jen New World Resources, NWR nebo Společnost) oznamuje, že její akcie druhu A byly dnešním dnem přijaty k obchodování na Londýnské burze.

Přijetí k obchodování na Burze cenných papírů Praha je očekáváno v průběhu dnešního obchodního dne.

Společnost byla rovněž informována o tom, že Manažeři nabídky uplatnili Opci navýšení, která zavazuje Prodávajícího akcionáře, společnost RPG Industries S.E., k prodeji dalších 12.452.001 existujících akcií druhu A za Nabídkovou cenu 13,25 GBP za akcii.

Jakmile dojde k prodeji dalších akcií druhu A z titulu realizace Opce navýšení, bude celková velikost Nabídky činit 95.465.345 akcií druhu A, z toho 13.500.000 akcií nově vydaných a 81.965.345 existujících, což odpovídá celkové hodnotě Nabídky přibližně 1,3 miliardy GBP (zhruba 1,6 miliardy eur).

Po vykonání Opce navýšení bude Prodávající akcionář držet přibližně 63,8 procenta akcií druhu A vydaných Společnosti, přičemž celková uskutečněná Nabídka bude představovat zhruba 36,2 procenta všech akcií druhu A vydaných Společností."

[PRAHA/Reuters/Finance.cz]

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK