Za sázky na soutěž Česko hledá SuperStar brali sázkaři u Tipsportu téměř 10 milionů korun

24.06.2004 | , Finance.cz
Studentské centrum


Celková částka vsazená u Tipsportu na soutěž Česko hledá SuperStar se přiblížila deseti milionům korun a podobnou částku vyplatila největší česká sázková kancelář na výhrách. Potvrdil to mluvčí společnosti Lubomír Ježek.

"Zájem sázejících rostl kolo od kola a již po šesti pokračováních se tato událost stala největší mimosportovní sázkovou událostí v historii Tipsportu. Závěr soutěže ale předčil všechna naše očekávání. Na finále bylo totiž vsazeno více peněz, než dohromady na prvních sedm kol a celkový objem sázek na celou soutěž se přiblížil deseti milionům korun," sdělil Ježek. "Ve finále byli navíc sázející velice úspěšní, celých 65% jich vsadilo na Anetu Langerovou, na jejíž vítězství jsme vypsali kurs 1,4:1. Celkově jsme sázejícím vyplatili prakticky stejnou částku, jaká byla vsazena, tedy téměř deset milionů korun," dodal mluvčí největší sázkové kanceláře v ČR.

Průměrná vsazená částka v posledním kole dosáhla 139,20 korun, za celou soutěž dohromady to bylo 115,70 Kč. Pro sázkaře se nejúspěšnějšími koly staly čtvrté kolo, kdy vypadl Stanislav Dolinek, páté kolo (vyřazen byl Julián Záhorovský) a sedmé kolo (z kola ven šel Tomáš Savka), naopak v předposledním kole vsadila většina sázkařů nesprávně na vypadnutí Šárky Vaňkové (vypadl Sámer Issa).

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát