Stáž v PricewaterhouseCoopers není sen, ale skutečnost

28.06.2004 | , Finance.cz
Studentské centrum


Ukončili jste právě třetí nebo čtvrtý ročník studia na vysoké škole? Zajímá vás oblast účetnictví a auditingu? Chtěli byste v ní získat cennou praxi?

Renomovaná společnost PricewaterhouseCoopers (PWC) poskytující auditorské, daňové a poradenské služby má pro vás aktuálně zajímavou nabídku zaměstnání. Jedná se o odbornou stáž v oddělení auditorských a poradenských služeb na pobočce firmy v Brně. Její termín je individuální a záleží na dohodě PWC s uchazečem. Obvykle stáž začíná v říjnu a trvá do května následujícího roku.

Základním předpokladem uchazeče je aktivní znalost angličtiny. Jaká další kritéria byste jako uchazeči o zaměstnání měli splňovat, zjistíte buď na stránce našeho serveru s volnými pracovními místy. V prostřední liště si nechte vyhledat pracovní pozici ODBORNÁ STÁŽ. Po jediném klinutí se dostanete k detailnímu inzerátu PricewaterhouseCoopers. Pokud vás vypsaná pozice opravdu zaujme, můžete se prostřednictvím vyplnění speciální žádosti infoFILE o místo ihned ucházet. 

Pokud již zmíněná pozice nebude v našem pravidelně aktualizovaném formuláři k dispozici, nezoufejte a navštivte stránky PWC.

Autor článku

Jaroslav Paclík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát