Škoda Auto opět vyhrála v soutěži o zaměstnavatele roku

26.05.2005 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


PRAHA 26. května (ČTK) - Automobilka Škoda Auto zvítězila v soutěži Credit Suisse Zaměstnavatel roku 2005. Ocenění získala firma i loni. Vítěze soutěže zvolila odborná porota, která vybírala z téměř 400 podniků v České republice. Na druhém místě se umístil mobilní operátor T-Mobile, následoval Plzeňský Prazdroj. Na tiskové konferenci výsledky oznámil Pavel Hulák z pořádající firmy Fincentrum.

Nejžádanějším zaměstnavatelem, kterého volila veřejnost, se stala T-Mobile. Na dalších místech byly Eurotel a České aerolinie. V minulém roce tuto kategorii vyhrála společnost Hewlett Packard. Studenti zvolili nejžádanějším zaměstnavatelem potřetí za sebou Komerční banku. Nejlepší personální projekt roku byl vybrán od společnosti Ostroj Opava.

Podmínkou pro zařazení společnosti do ocenění Credit Suisse Zaměstnavatel roku 2005 bylo vyplnění dotazníku, který sloužil jako podklad pro rozhodování odborné poroty. Obsahoval například hodnocení firemní kultury společnosti, zaměřil se na vzdělávání zaměstnanců, bezpečnost a ochranu zdraví zaměstnanců při práci, odměňování zaměstnanců, zaměstnanecké výhody či podporu daného regionu či města.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK