CENTRAL GROUP - nejširší možnosti financování bytů, domů a parcel

07.11.2005 | , CENTRAL GROUP
Tiskové zprávy


 Společnost CENTRAL GROUP neustále pracuje na zvyšování komfortu  služeb pro své klienty a jednou z nich je možnost vybrat si hned z několika variant financování. K nejžádanějším možnostem financování bytů patří úvěrový program 100. 000 + SPLÁTKY, který se vztahuje na všechny bytové lokality v nabídce firmy.

Nejvíce využívané je úvěrové financování, při kterém jsou k dispozici tři programy. V rámci programu 10% + SPLÁTKY si klient může koupit rodinný dům s pozemkem, zaplatí 10% z ceny a zbývajících 90% hradí hypotečním úvěrem. V rámci tohoto programu stačí pro pořízení nového rodinného domu s pozemkem uhradit jen zhruba 300.000 Kč a pak měsíčně splácet kolem 13.000 Kč. Programem 100.000 + SPLÁTKY lze financovat nový byt či ateliér. Klient v tomto případě zaplatí 100.000 Kč a následně hradí hypoteční splátky od zhruba 4.000 Kč měsíčně. Program VYMĚŇTE STARÝ BYT ZA NOVÝ mohou využít klienti, kteří mají byt v osobním vlastnictví nebo družstevní. Je také možné využít odloženého financování, kdy klient zaplatí 10% z ceny do 7 dnů od podpisu smlouvy a zbylou část může zaplatit kdykoliv do 12 měsíců od předání dokončeného bytu nebo domu. Při koupi parcely od CENTRAL GROUP je možné využít i notářskou úschovu, kdy se při podpisu smlouvy cena pozemku a technické infrastruktury složí na účet notáře a společnosti CENTRAL GROUP jsou peníze vyplaceny až poté, kdy je proveden vklad vlastnického práva pro klienta v katastru nemovitostí.
CENTRAL GROUP poskytuje všem zájemcům ZDARMA finanční poradenství a rovněž vyřizuje ZDARMA hypoteční úvěry u jakékoliv hypoteční banky, zákazníkovi navíc bude na základě vyhodnocení jeho bonity a požadovaných kritérií doporučen pro něj ten nejvhodnější bankovní dům.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy