Nominujte podnikatele do soutěže Podnikatel roku 2005 pomocí internetu

08.11.2005 | , Vodafone
Tiskové zprávy


Prostřednictvím webových stránek www.podnikatelroku.cz je možné do konce listopadu nominovat podnikatele do soutěže Podnikatel roku 2005, z nominujících osob bude vylosován výherce digitálního fotoaparátu.

Soutěž Podnikatel roku, která pravidelně probíhá již ve více než třiceti zemích světa, vyhlašuje společnost Ernst & Young. V České republice se v letošním roce koná její šestý ročník.

Na webových stránkách www.podnikatelroku.cz je kromě informací o soutěži Podnikatel roku 2005 umístěn i formulář, jehož prostřednictvím je možné podnikatele do soutěže nominovat. Účastnit se může každý podnikatel, který je alespoň 10% vlastníkem firmy, jež existuje minimálně dva roky. Přihlásit do soutěže se může sám, mohou jej nominovat ale i příbuzní, přátelé, společníci nebo zaměstnanci. Z osob, které nějaké podnikatele do soutěže prostřednictvím internetu nominují, bude vylosován výherce digitálního fotoaparátu Sony DSC-T7.

„Řada schopných a kvalitních podnikatelů se nechce chlubit svými výsledky. Možností nominovat přes internet chceme umožnit i jejich blízkým a spolupracovníkům, aby dali najevo, že si jejich práce váží a že věří, že by jejich práce měla být oceněna,“ uvedl Dirk Kroonen, vedoucí partner Ernst & Young v České republice.

Jméno držitele titulu Podnikatel roku 2005 bude slavnostně vyhlášeno 31. ledna 2006. Držitel titulu Podnikatel roku 2005 České republiky se zúčastní celosvětového finále, které se uskuteční v červnu 2006 v Monte Carlu.

Po loňské premiéře bude i v letošním roce vyhlášena kategorie Technologický podnikatel roku 2005 určená pro podnikatele, jejichž firma působí v oblasti moderních technologií nebo moderní technologie významným způsobem využívá v hlavní podnikatelské činnosti. Letošní novinkou je kategorie Začínající podnikatel roku, jejímž vítězem se může stát každý podnikatel, který podniká maximálně pět let.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy