Arkadiusz CIESLA jmenován ředitelem a předsedou představenstva IKS KB

10.11.2005 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Dne 23.9.2005 byl jmenován ředitelem společnosti a předsedou představenstva Investiční kapitálové společnosti KB, a.s., dceřiné společnosti Société Générale Asset Management (SG AM) v České republice, pan Arkadiusz Ciesla, který nahradil ve vedení společnosti Ing. Pavla Pršalu, CSc.

Bude odpovídat za vývoj nástrojů pro kontrolu rizik a produktovou nabídku otevřených podílových fondů pro retailové a institucionální klienty Komerční banky, která je bankou skupiny Société Générale v České republice. Arkadiusz Ciesla (33) vystudoval ESSEC Business School v Paříži a má magisterský titul z Paris Assas University. V Société Générale začal pracovat v roce 1996 jako interní auditor a byl interním poradcem v různých subjektech v rámci skupiny, zejména v oblasti asset managementu. V roce 2002 byl postaven do čela SG AM v evropské zóně a v zemích Středního východu. V těchto regionech dohlížel na činnost a byl členem představenstva 10 dceřiných společností SG AM.

IKS (Investiční kapitálová společnost KB), dceřiná společnost, ve které drží 100% podíl SG AM, spravuje k 30. 6. 2005 spravuje majetek v hodnotě více než 1,7 miliardy euro a zaměstnává v České republice 43 osob. Tato dceřiná společnost spravuje penzijní fond KB a nabízí spektrum fondů 179.000 individuálních klientů.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy