Nábytek Kika může být financován prostřednictvím produktů GE Money Multiservisu

10.11.2005 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


GE Money Multiservis opět rozšířil rozsáhlou síť svých obchodních partnerů. Zákazníci obchodního domu Kika mohou na financování svých nákupů využít Multiservis úvěr nebo přímo zde získat kreditní kartu MoneyCard. GE Money Multiservis tak navazuje na úspěšnou spolupráci společností GE Money a Kika v Rakousku.

„Nábytek patří ke komoditám, které lidé stále častěji nakupují prostřednictvím splátkového prodeje. GE Money Multiservis tak vhodným způsobem rozšiřuje portfolio míst, na kterých je možné využít našich produktů k financování,“ uvedl Charlie Coode, generální ředitel společnosti GE Money Multiservis.

GE Money Multiservis nabízí v obchodním domě Kika možnost financování zboží v hodnotě 3000 Kč – 75 000 Kč prostřednictvím Multiservis úvěru. Po nedávném zjednodušení vyřízení stačí k jeho získání předložit občanský průkaz a druhý doklad totožnosti – cestovní pas, řidičský průkaz nebo bankovní kartu.

Na obchodním místě Kika je možné požádat i o kartu MoneyCard s úvěrovým rámcem 5 000 Kč – 75 000 Kč. Klient získá po schválení prozatímní kartu, se kterou může na místě zaplatit první nákup. Během několika týdnů mu pak poštou přijde skutečná MoneyCard, kterou lze využívat jako standardní kreditní kartu ve všech bankomatech a obchodech, které přijímají karty Maestro.

V předvánočním období nabízí GE Money Multiservis zvýhodněnou variantu MoneyCard. Na veškeré bezhotovostní transakce provedené novými kartami MoneyCard vydanými u obchodních partnerů společnosti GE Money Multiservis včetně obchodního domu Kika do konce letošního roku se vztahuje čtyřměsíční bezúročné období.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy