Privátní banka Sal. Oppenheim otevírá své zastoupení v České republice

10.11.2005 | , Sal. Oppenheim
Tiskové zprávy


Sal. Oppenheim jr. & Cie., přední evropská nezávislá privátní banka, oficiálně otevírá své zastoupení v České republice.

  Portfolio služeb nabízených pražskou kanceláří zahrnuje širokou škálu služeb a know-how, jež poskytují kompetenční centra zaměřená na oblast privátního bankovnictví, správy majetku a investičního bankovnictví v Německu, Rakousku, Švýcarsku a Lucembursku.

  Sal. Oppenheim nabízí zejména nejkvalitnější investiční poradenství a služby v oblasti správy majetku majetným privátním klientům a nadacím, stejně jako náročným firemním klientům a institucionálním investorům. V oblasti investičního bankovnictví je Sal. Oppenheim předním specialistou na fúze a akvizice, vstupy na burzu a další transakce kapitálového trhu, kdykoli se jedná o strategické nebo finanční záležitosti či projekty vyžadující profesionální spoluúčast. Vedle portfolia investičních fondů nabízí Sal. Oppenheim akciové deriváty, warranty či certifikáty pro privátní investory.

   „Otevření zastoupení v České republice představuje první krok v naší postupné expanzi na trhy ve střední a východní Evropě,“ uvedl Matthias Graf von Krockow, mluvčí ručících společníků Sal. Oppenheim jr. & Cie. KGaA v Kolíně nad Rýnem. Pražská reprezentace, která organizačně podléhá Sal. Oppenheim jr. & Cie. Rakousko, je řízena Dr. Alešem Hrnčířem a Ing. Tomášem Končickým. Sídlí na adrese v samotném centru Prahy na Václavském náměstí a její zkušený tým odborníků bude poskytovat vysoce individuální zákaznickou podporu v kombinaci se zdroji a nezávislým komplexním know-how vedoucí evropské privátní banky. „Poptávka po prvotřídním poradenství a službách v oblasti privátního a investičního bankovnictví v regionu střední a východní Evropy a zejména v České republice významným způsobem roste. Protože disponujeme odbornou praxí v nejrůznějších skupinách aktiv, jako jsou například cenné papíry, nemovitosti, soukromá aktiva a alternativní investice, budeme schopni uspokojit různé individuální požadavky našich klientů“, vysvětluje Dr. Bernhard Ramsauer, výkonný ředitel společnosti Sal. Oppenheim jr. & Cie. Rakousko.

   

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy