HN: PPF chce Zunu z Novy do Ruska

17.02.2006 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


PRAHA 17. února (ČTK) - Manažer televize Nova Pavel Zuna, který například řídil úspěšný projekt Česko hledá SuperStar, podle dnešních Hospodářských novin míří do Ruska. Měl by tam působit na manažerském postu ve společnosti Home Credit z finanční skupiny PPF, píše deník.

Informaci HN nepřímo potvrzují lidé z PPF, další podrobnosti prý bude možné prozradit až po uzavření smlouvy. "Pavel Zuna byl na návštěvě u pana Šmejce v Rusku. Na ní společně posuzovali marketingové a komunikační plány," citují HN mluvčí PPF Group Ditu Fuchsovou. Jiří Šmejc je v PPF zodpovědný za Home Credit Finance Bank.

Zunův odchod HN potvrdil i další nezávislý zdroj, samotný Zuna prý ale nereagoval.

Zuna na Nově začínal jako moderátor zpráv, v roce 2003 se stal programovým ředitelem, na funkci však rezignoval. Nyní má na starosti například reality show Výměna manželek či publicistický magazín Víkend.

Případný Zunův odchod Novu příliš nepotěší. Počítalo se s ním jako manažerem třetí řady SuperStar, kterou televize bude vysílat na podzim, píšou HN. Navíc změny na Nově nemusí být definitivní. Majitel Novy, bermudská společnost CME, v současné době v televizi hledá personální a organizační rezervy, které by jí pomohly ušetřit náklady, poznamenávají.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK