T-Mobile začal nabízet mobilní volání šestiletým

23.08.2006 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 23. srpna (ČTK) - Mobilní operátor T-Mobile zavedl nový tarifní program, který mohou využívat děti a mladí od šesti do 26 let. Tarif pod názvem Bav se nahradil dosavadní nabídku Student, která byla určena pro lidi mezi 18 a 26 lety. Uvedli to zástupci společnosti na tiskové konferenci.

Za tarif zákazník, stejně jako v případě nabídky Student, zaplatí 226 korun, v rámci kterého získá 50 minut bezplatného volání do všech sítí a 100 SMS, což je o 70 zpráv více než dosud. Konkurenční Eurotel nabízí studentům od 15 let tarif Pohoda, v rámci kterého za měsíční paušál 178,50 Kč poskytuje 40 minut volání a 100 volných SMS. Vodafone podobný tarif nenabízí.

Hlavní cílovou skupinou jsou podle Lucie Tarbajovské z T-Mobile studenti středních a vysokých škol. Studium však nemusí dokládat potvrzením, protože pro získání tarifu je rozhodující věk. Za mladší 18 let musí smlouvu uzavřít zákonný zástupce. Smlouvu lze uzavřít na jeden nebo dva roky a čerpání služeb je možné až na 12 týdnů přerušit. V případě uzavření smlouvy na dva roky má uživatel nárok na dotovaný telefon.

T-Mobile má přes 4,7 milionu zákazníků. Majoritním vlastníkem firmy je T-Mobile International ze skupiny Deutsche Telekomu.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK