Zpravodajský portál iDnes koupil zábavní server Ukažse.cz

24.01.2007 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 24. ledna (ČTK) - Zpravodajský portál iDnes koupil zábavní komunitní server Ukažse.cz. Společnost Mafra, které iDnes patří, to uvedla v tiskové zprávě. Cenu transakce její účastníci nesdělili.

iDnes nedávno oznámil dohodu o spolupráci s vyhledávačem Google a koupi internetového fotoalba Rajče.net. Na sklonku minulého roku se znovu objevily informace o jednáních zástupců Mafry o možném převzetí internetového portálu Atlas.cz. O ten se však v současnosti podle informací ČTK ucházejí nejméně čtyři zájemci. Podle médií s vlastníky Atlasu mimo jiné jednají zástupci konkurenčního Centrum.cz.

Ukažse.cz nabízí možnosti poznávání nových přátel. Web nabízí uživatelům vystavit zde své fotky, zvuky ale i videa, nechat si je od ostatních zhodnotit, poznat nové přátele, novou lásku nebo flirt. Server funguje od konce roku 2003 a měsíčně jej navštíví téměř 400.000 uživatelů.

Mediální skupina Mafra vydává deníky Mladá fronta Dnes, Lidové noviny a Metropolitní Expres. Zpravodajské portfolio doplňují portál iDnes.cz a server Lidovky.cz. Do skupiny patří i pražská rádia Expresradio 90,3 FM a Rádio Classic FM, hudebně-společenský časopis Filter a hudební televize Óčko.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK