Travel Service zavede v létě šest nových linek do Středomoří

07.04.2009 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 7. dubna (ČTK) - Nízkonákladové aerolinie Smart Wings, které provozuje česká společnost Travel Service, zavedou během letní sezony šest nových linek z Prahy. Nové lety zamíří do Středomoří. Oznámila to firma v tiskové zprávě.

Polovina novinek připadá na Řecko, nové spoje budou létat do Soluně a na ostrovy Korfu a Zakynthos. Počátkem května zamíří letadlo Smart Wings poprvé do Neapole a o měsíc později začne společnost operovat linku na španělský ostrov Ibiza. Seznam doplňuje chorvatský Split.

Kromě zmíněných nových linek nabídne společnost během letního letového řádu letenky do Barcelony, Malagy, Valencie, Paříže, Říma, Budapešti, Moskvy, na ostrov Palma de Mallorca, na Krétu, na Rhodos, na Kypr, na Kanárské ostrovy a do Dubaje. Do některých destinací je možné v létě se Smart Wings cestovat také z Brna - například do Malagy nebo Moskvy - a z Ostravy (Malaga a kyperská Larnaca).

Kromě pravidelných linek pod značkou Smart Wings provozuje Travel Service také nepravidelné lety pro cestovní kanceláře; v tomto segmentu je lídrem českého trhu. Novinkou jsou například lety z Prahy do Miami, které ve spolupráci z CK Exim tours začnou v září. Exim přitom dosud spolupracoval téměř výhradně s ČSA.

Také ČSA oznámily na léto několik novinek. Firma začne v létě nově létat do ruského Novosibirsku a uzbeckého Taškentu a posílí spojení do Moskvy, Hamburku nebo Bělehradu.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK