Zájem o předvánoční nabídky GE Money Multiservisu stále roste

22.11.2005 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


GE Money Multiservis financoval v období od 20. října do 14. listopadu prostřednictvím Multiservis úvěru, MoneyCard a O.K. karty nákupy v celkové hodnotě více než 717 miliónů korun. Celkový počet transakcí, které byly financovány produkty GE Money Multiservisu, dosáhl 236 142, což je v meziročním srovnání nárůst o více než 14 %.   

20. října představil GE Money Multiservis svoje letošní předvánoční zvýhodněné nabídky úvěrů – Multiservis úvěr s tříměsíčním odkladem splátek a kreditní kartu MoneyCard se čtyřměsíčním bezúročným obdobím. Během tří a půl týdne – od 20. října do 14. listopadu – využili spotřebitelé produkty GE Money Multiservisu při celkem 236 142 transakcích, což je o 14 % více než ve stejném období loňského roku. Celková financovaná suma převýšila 717 miliónů korun, meziročně o 11 % více.

„Každoročně nabízíme před Vánocemi spotřebitelům produkty s odkladem splátek, protože rodinné rozpočty jsou v tomto období velmi zatížené. Velkou výhodou je možnost splacení bez navýšení, která umožňuje nakoupit dárky sobě i svým blízkým a nezaplatit přitom ani o korunu navíc,“ uvedl Charlie Coode, generální ředitel GE Money Multiservis.

Dosavadním nejúspěšnějším dnem pro GE Money Multiservis byl 3. listopad, kdy bylo jeho produkty financováno celkem 15 258 nákupů v celkové hodnotě 42,6 miliónu korun. „Zatímco v průběhu celého roku převažuje zájem o splátkové financování tzv. bílé techniky (pračky, ledničky), v předvánočním období dochází k nárůstu nákupů tzv. hnědé techniky (televizory, DVD přehrávače, hi-fi zboží). V letních měsících jsme také zaregistrovali růst zájmu o splátkové financování dovolených a očekáváme, že podobný trend se projeví i v zimních měsících v oblasti financování zimních dovolených na horách,“ uvedl k tomu Jiří Pathy, předseda představenstva GE Money Multiservis.

Multiservis úvěr s tříměsíčním odkladem splátek

Tato nabídka se vztahuje na všechny smlouvy o Multiservis úvěru uzavřené od 20. října do 31. prosince 2005. Každý, kdo v tomto období nakoupí zboží ve vybraných obchodech na Multiservis úvěr, může využít tříměsíčního odkladu splátek. Při splacení úvěru do tří měsíců od data nákupu nebude účtováno spotřebiteli žádné navýšení ani poplatky za zřízení úvěru nebo vedení účtu. Tato varianta je vhodná například tehdy, pokud klient aktuálně nedisponuje celkovou potřebnou částkou k nákupu, ale ví, že do tří měsíců bude mít dostatek finanční hotovosti ke splacení úvěru.

MoneyCard se čtyřměsíčním bezúročným obdobím

Od 20. října do 31. prosince 2005 nabízí GE Money Multiservis čtyřměsíční období s nulovým úročením u své kreditní karty MoneyCard. Tato nabídka se vztahuje na všechny bezhotovostní transakce provedené kartami vydanými v tomto období na obchodních místech téměř všech partnerů GE Money Multiservisu. První čtyři měsíce se dlužná částka úročí 0 %.

Kreditní kartu MoneyCard je přitom možné získat na 300 obchodních místech partnerů spolupracujících se společností GE Money Multiservis. Pokud klient na obchodním místě o kartu požádá a jeho žádost je schválena, získává dočasnou kartu určenou pro okamžitý nákup v hodnotě alespoň 5 000 Kč. Během dvou až tří týdnů je mu pak zaslána skutečná MoneyCard, kterou může využívat k dalším platbám.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy