Prima stáhne VyVolené z hlavního večerního času

14.03.2006 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 14. března (ČTK) - Prima stáhne druhou řadu reality show VyVolení z hlavního večerního času a posune jej na pozdější dobu. Jediným dnem, kdy se budou VyVolení vysílat v hlavním čase od 19:50, bude jen sobota, vyplývá z programových změn ve vysílacím schématu na příští týden, o kterých Prima informovala ČTK. Prima tak zřejmě reaguje na výrazně nižší sledovanost druhé řady, která nedosahuje úrovně sledovanosti loňské první řady.

Prima posune VyVolené z času kolem 19:50 na pozdější dobu v pondělí, ve středu, v pátek a v neděli, a to na čas po 21:00. V úterý a ve čtvrtek zůstanou VyVolení na svém původním vysílacím místě, což je ale obdobný čas kolem deváté večer, neboť v tyto dny Prima zařadila reality show za svůj divácky úspěšný seriál Rodinná pouta.

Jediným dnem, kdy budou VyVolení v programu zhruba od osmé hodiny večerní, zůstane sobota. V tento den se koná vyřazovací Duel, po němž vilu opustí vždy jeden z uchazečů o milionovou výhru.

Na místo uvolněné VyVolenými se posunou pořady, které Prima vysílala za reality show. V pondělí a ve středu tak v hlavním čase od 19:50 Prima nabídne letitý pořad Jiřího Krampola Nikdo není dokonalý, v pátek to bude zábavný pořad Jen blbni!. V neděli bude na diváky čekat předlistopadový seriál z prostředí učňovské mládeže Třetí patro.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK