Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Zákony

Nabízíme vám aktuální znění zákonů ze světa obchodu a financí. Občanský soudní řád, Občanský zákoník, Ústava České republiky, Listina základních prav a svobod na portále www.finance.cz k volnému stažení. Po kliknutí na konkrétní zákon v souvisejících odkazech dostanete jeho plné znění.

Zákon o ochraně osobních údajů

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

  Obsah  
  Úvod § 1 Hlavička zákona  
  Část I.   Ochrana osobních údajů  
  Hlava I. § 1 - § 4 Úvodní ustanovení  
  Hlava II. § 5 - § 26 Práva a povinnosti při zpracování osobních údajů  
  Hlava III. § 27 Předávání osobních údajů do jiných států  
  Hlava IV. § 28 - § 29a Postavení a působnost úřadu  
  Hlava V. § 30 - § 34 Organizace úřadu  
  Hlava VI. § 35 - § 43 Činnost úřadu  
  Hlava VII. § 44 - § 46 Správní delikty  
  Hlava VIII. § 47 - § 48 Ustanovení společná, přechodná a závěrečná  
  Část II. § 49 Zrušena  
  Část III. § 50 Novela zákona o svobodném přístupu k informacím  
  Část IV. § 51 Účinnost  
  Poznámky   Poznámky pod čarou  

Zprávy a aktuality

Další valorizace důchodů by mohla proběhnout už v červnu

24.01.  |  Lucie Mečířová

Pobíráte některý ze státních důchodů? Pak vás určitě bude zajímat, že jedinou valorizací penzí pravděpodobně nebude jen ta aktuální lednová, ale i červnová nebo červencová. O kolik byste si mohli polepšit?

Jak je to v roce 2023 s ochrannými limity u doplatků na léky?

23.01.  |  Lucie Mečířová

Pokud často kupujete léky na předpis, na které v lékárně doplácíte, je možné, že přesáhnete ochranný limit. Jak je to s ním v roce 2023 a kdy vám vrátí přeplatek za léky?

Jaké jsou nejžádanější pracovní pozice, které lze vykonávat z domu?

19.01.

Stále častěji jsou zaměstnanci vyhledávány pracovní pozice, které lze vykonávat z pohodlí domova. Společně s výší odměny jde o nejčastější požadavky, dle kterých se zaměstnanci rozhodují.
Zobrazit další zprávy a aktuality

Aktuální komentáře

KOMENTÁŘ: Kdy budou v Česku vložky a tampóny zdarma?

18.08.  |  Michal Bureš

Skotsko vytáhlo do boje proti menstruační chudobě a jako první na světě začne od pondělí poskytovat…

Manželství a adopce homosexuálů v ČR: Utopie nebo realita?

19.07.  |  Michal Bureš

Německo již před 4 lety schválilo změnu občanského zákoníku, díky které mohou uzavírat manželství i lidé…
Zobrazit další komentáře

Právě začíná Letní Live Trading se specialisty XTB

Zajímáte se o krátkodobé investice? Chcete se naučit obchodovat, ale zdá se vám to příliš náročné? Už jste začal, ale nešlo to a nevíte, kde jste udělal chybu?

Autopojištění Allianz Direct

Získejte autopojištění od Allianz na celý rok, zaplaťte jen 10 měsíců.

Články Studentskéfinance.cz

Zobrazit další články
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz